Schildpadboeken

Er zijn veel boeken geschreven over schildpadden. Hier vind je een uitgebreid overzicht over algemene en specifieke boeken over de verschillende soorten.

Onze landschildpad

Bescherming-verzorging-voorkomen van ziekten-op de juiste wijze laten overwinteren met 12 kleurenfoto`s en 39 zwart-wit tekekeningen

Terralog vol 1

The first volume of the TERRALOG Turtles of the World, portrays all valid taxa of chelonians inhabiting Africa, Europe and Western Asia.

Schildpadden

Schildpadden is een boek om een praktische bijdrage te leveren tot het schildpaddenwelzijn door in te gaan op verschillende aspecten van schildpadden.

Box turtles

Easy-to-understand, informative guides - llustrated throughout with full-color photographs

Schildpadden in het terrarium

De schrijver behandelt 150 soorten. Hij geeft uitgebreide beschrijving van de huisvesting, verzorging en de voeding.

Schildpadden

Het boek schildpadden van W Jocher is een informatief boek over diverse land- en moerasschildpadden en hun verzorging.

Schildpadden

Schildpadden zijn geen kinderspeelgoed, en de verzorging van deze dieren is ook geen kinderwerk. De dieren zijn namelijk niet zo robuust als men zou denken.

Mediterranean Tortoises

Mediterranean Tortoises are a challenging animal to keep successfully away from the warm, dry climate that they are used to.

The Tortoise Trust Guide to Tortoises and Turtles

The Tortoise Trust Guide To Tortoises and Turtles van A C Highfield is een omvattend boek over de verzorging van het kweken van water en landschildpadden.